Witam !
Dziś wam pokaze jak scracować versje Elfbota pod Tibie 8.53 i POD 8.5
Okej zaczynamy po pierwsze musisz śćiagnać przerobiana instalke (Usunęte zabiezpieczenie crackingu [ElfbotRix.tg] )
Gdy już wybierzemy gdzie chcemy zainstalować naszego elfa (Przeważnie Mój komputer -> Dysk C --> program Files ---> ElfBot)
Jak poprawnie zainstalować ?
1. Odpalamy naszą instalke (setup-4.5.2) i jedziemy :
2 : Wybieramy język :
3 : Kreator zaleca następujące czynośći
4 : Akceptujemy regulamin
5 : Wybieramy miejsce zainstalowanie Elfa
6 : Wybieramy nazwę która będzie reprezentować zainstalowany folder elfa
7 : Decydujemy czy chcemy mieć ikone na pulpicie...
8: Sprawdzamy Czy wszystko sie zgadza i likamy install
9 : Tak powinna wyglądać poprawna instalacja
10 : TEN MOMENT JEST NAJWAŻNIEJSZY W CAŁEJ INSTLACJ a mianowicie chodz o [color:731b="Red"]NIE ZAZNACZANIE : RUN ELFBOT
Okej koniec instalacji przechodzimy dalej :
Gdy już mamy zainstalowanego naszego elfa śćiągamy Loadera ktorego wklejamy do folderu naszego elfa a następnie ( windows zapyta sie czy akceptować pliki klikamy tak wszystko ) Screena Tu nie daje ponieważ jest to łatwa czynność .
Następnie : USUWAMY z folderu elfa plik o nazwie : Elfbot.dll i wklejamy naszego Elfbot.dll
w tym momencie zcrakowałeś ELFA Versje 4.5.2 (tibia 8.53) gratulacje !!
[color:731b="Red"]UWAGI
- Ten rodzaj crakowania działa TYLKO I WYŁĄCZNIE POD VERSJĘ 4.5.2 !!
- GDY NIE ZROBIMY JAK W PKT.10 NALEŻY CAŁĄ INSTALACJE ZACZĄĆ OD NOWA I USUNĄĆ FOLDER ELFA
- GDY MAMY ZAINSTALOWANEGO ELFBOTA NALEŻY GO ODINSTALOWAĆ I USUNĄĆ WSZYSTKIE JEGO SKŁADNIKI.
- ROBIĆ WSZYSTKO KROK PO KROKU !
-
[color:731b="Blue"] POBIERALNIA
--> Instalka Elfa v. 4.5.2
--> ElfBot.Dll
SCANY :
/\
SCAN INSTALKI
/\
SCAN DLL
Antyvirusy pokazują ,, Trojana '' lecz nie jest to keylogger bądz żadny program typu spyware lub inny ! Dla uspokojenia was tego pliku NIE OTWIERAMY tylko kopiujemy :
P.S MAM NADZIEJE , ŻE ZA TUTORIAL POMOŻE MI KTOŚ JAK WRZUCIĆ PLIK Z MUZYKA MA MOJA STRONE WWW !! PM-ować
P.S 2 Cytat z Pl.wikipedia.org ,, Keyloggery działają tylko i wyłącznie gdy aplikacja zostanie uruchomiona... "
P.S 3 Jeśli masz dalej wątpliwości NIE pobieraj
Dziś wam pokaze jak scracować versje Elfbota pod Tibie 8.53 i POD 8.5
Okej zaczynamy po pierwsze musisz śćiagnać przerobiana instalke (Usunęte zabiezpieczenie crackingu [ElfbotRix.tg] )
Gdy już wybierzemy gdzie chcemy zainstalować naszego elfa (Przeważnie Mój komputer -> Dysk C --> program Files ---> ElfBot)
Jak poprawnie zainstalować ?
1. Odpalamy naszą instalke (setup-4.5.2) i jedziemy :
2 : Wybieramy język :
3 : Kreator zaleca następujące czynośći
4 : Akceptujemy regulamin
5 : Wybieramy miejsce zainstalowanie Elfa
6 : Wybieramy nazwę która będzie reprezentować zainstalowany folder elfa
7 : Decydujemy czy chcemy mieć ikone na pulpicie...
8: Sprawdzamy Czy wszystko sie zgadza i likamy install
9 : Tak powinna wyglądać poprawna instalacja
10 : TEN MOMENT JEST NAJWAŻNIEJSZY W CAŁEJ INSTLACJ a mianowicie chodz o [color:731b="Red"]NIE ZAZNACZANIE : RUN ELFBOT
Okej koniec instalacji przechodzimy dalej :
Gdy już mamy zainstalowanego naszego elfa śćiągamy Loadera ktorego wklejamy do folderu naszego elfa a następnie ( windows zapyta sie czy akceptować pliki klikamy tak wszystko ) Screena Tu nie daje ponieważ jest to łatwa czynność .
Następnie : USUWAMY z folderu elfa plik o nazwie : Elfbot.dll i wklejamy naszego Elfbot.dll
w tym momencie zcrakowałeś ELFA Versje 4.5.2 (tibia 8.53) gratulacje !!
[color:731b="Red"]UWAGI
- Ten rodzaj crakowania działa TYLKO I WYŁĄCZNIE POD VERSJĘ 4.5.2 !!
- GDY NIE ZROBIMY JAK W PKT.10 NALEŻY CAŁĄ INSTALACJE ZACZĄĆ OD NOWA I USUNĄĆ FOLDER ELFA
- GDY MAMY ZAINSTALOWANEGO ELFBOTA NALEŻY GO ODINSTALOWAĆ I USUNĄĆ WSZYSTKIE JEGO SKŁADNIKI.
- ROBIĆ WSZYSTKO KROK PO KROKU !
-
[color:731b="Blue"] POBIERALNIA
--> Instalka Elfa v. 4.5.2
--> ElfBot.Dll
SCANY :
/\
SCAN INSTALKI
/\
SCAN DLL
Antyvirusy pokazują ,, Trojana '' lecz nie jest to keylogger bądz żadny program typu spyware lub inny ! Dla uspokojenia was tego pliku NIE OTWIERAMY tylko kopiujemy :
P.S MAM NADZIEJE , ŻE ZA TUTORIAL POMOŻE MI KTOŚ JAK WRZUCIĆ PLIK Z MUZYKA MA MOJA STRONE WWW !! PM-ować
P.S 2 Cytat z Pl.wikipedia.org ,, Keyloggery działają tylko i wyłącznie gdy aplikacja zostanie uruchomiona... "
P.S 3 Jeśli masz dalej wątpliwości NIE pobieraj